Luonnollista makua puhtaasta suomalaisesta Nord Water -lähdevedestä!

Nord Water – koskemattoman puhdasta lähdevettä, pullotettu lähteen lähellä Suomessa.

Tuote

Nord Water – koskemattoman puhdasta lähdevettä Suomesta.

Pohjoisen puhdas luonto kätkee sisäänsä raikkaan aarteen – puhtaan lähdeveden. Nord Water tuo tämän aarteen asiakkaidensa ulottuville suojellun suomalaisen havupuumetsän ääreltä. Luonnollinen, tasapainoinen lähdevesi on suodattunut muinaisten harjujen läpi. Sen maku on puhtaan raikas, kuin luonto itse.

Vesi ja terveys

Vesi on hyvinvoinnin perusta, mutta vesiä on monenlaisia. Puhdas, suomalainen lähdevesi on muinaisten harjujen ja kivikerrostumien luonnollisesti suodattamaa. Sillä on monia terveyshyötyjä. Bikarbonaatit ja kloridi auttavat tasapainottamaan ruoansulatusjärjestelmää, kun taas kalsium vahvistaa luita ja hampaita. Magnesium vahvistaa immuunijärjestelmää ja auttaa laskemaan verenpainetta. Myös natriumia tarvitaan hieman, sillä se säätelee kehon nestetasapainoa. Rauta puolestaan auttaa kuljettamaan happea kehon kaikille soluille. Puhtaan Nord Water -lähdeveden tasapainoinen kivennäisainekoostumus on hyväksi koko perheelle.

 

Maailman puhtainta vettä

Maailman puhtain vesi tulee Suomesta. Näin todetaan UNESCOn vuonna 2003 tekemässä tutkimuksessa, jossa tutkittiin vettä 122:ssa eri maassa. Tulos ei ole yllätys, sillä Suomen pohjoinen luonto on kaunis ja puhdas.

 

Tutustu lähteeseemme

Tarinamme alkoi tuhansia vuosia sitten, jolloin jääkausi synnytti mahtavia harjuja Etelä-Suomeen. Lähteemme sijaitsee Lohjanharjulla suojellun havupuumetsän puiden suojassa.

 

Vettä monenkokoisissa pulloissa

info-for-dealers

Ryhdy kumppaniksi

Me voimme auttaa yritystäsi kasvamaan ja ilahduttamaan asiakkaitaan puhtaalla suomalaisella lähdevedellä. Ryhdy siis Nord Water -kumppaniksi!

Tarjoamme ensiluokkaista vettä, joka täyttää Suomen, Euroopan Unionin ja NSF Internationalin asettamat tiukat turvallisuusvaatimukset. Kaunis pullomme, jonka suunnittelusta vastaa palkittu suomalainen muotoiluyritys Ratia, täydentää Nord Water -veden puhdasta ja raikasta makua.

Poimi valikoimastamme sopivimmat pullokoot ruokakauppaan, ravintolaan, kahvilaan, kylpylään, kuntosalille, hotelliin tai jakelukeskukseen. Nord Water -lähdevettä on saatavana hiilihapottomana ja hiilihapollisena kierrätettävässä lasipullossa tai PET-muovipullossa. Toimitamme tuotteemme maksutta Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Saudi-Arabiassa ja Qatarissa.

Ota yhteyttä