/ Vesi

VESI

Nord Water tulee Suomesta, tuhansien järvien ja metsien maasta. Suomi tunnetaan puhtaasta luonnostaan, joten ei ole yllätys, että UNESCON vuonna 2003 tekemässä, 22:n maan vettä vertailevassa raportissa todettiin, että maailman paras vesi tulee Suomesta.

Suomalaisilla on läheinen suhde luontoon. Suomessa nautitaan luonnossa vaeltamisesta, kalastamisesta ja ulkoilusta ympäri vuoden ja hyödynnetään runsaasti luonnon antimia. Suomalaiset ovat sitoutuneet säilyttämään puhtaan luonnon myös tuleville sukupolville.

Tarinamme alkoi tuhansia vuosia sitten, jolloin jääkausi synnytti mahtavia harjuja Etelä-Suomeen. Siitä lähtien harjut ovat hitaasti suodattaneet raikasta sadevettä ja täyttäneet luonnon pohjavesiesiintymät ja lähteet luonnollisella kivennäisvedellä.

Lähteemme sijaitsevat Lohjanharjun alla suojellun havupuumetsän puiden suojassa. Vesi on koskemattoman puhdasta, ja se pullotetaan lähteellä tarkkojen turvallisuusmääräysten mukaisesti. Voimme ylpeinä todeta, että Nord Water -veden lähde on maailman puhtaimpia. Kivennäisaineiden luonnollinen tasapaino antaa vedelle raikkaan maun ja edistää koko perheen hyvinvointia.

PH 7.8
Bicarbonates, hco3 53 mg/l
Calsium, Ca 17 mg/l
Chloride, Cl 18 mg/l
Magnesium, Mg 6.2 mg/l
Sodium, Na 11 mg/l
Iron, Fe 0.025 mg/l
TDS 120